Beschrijving
Deze workshop wordt georganiseerd i.s.m. het blad De Smaak van Italië.
We maken een van de meest klassieke gerechten uit het Noorden van Italië, een risotto met lentegroente en heerlijk krokante Parmezaanse kaas koekjes.
Leer alle tips and tricks die je in staat zullen stellen om een perfecte en romige risotto te bereiden. Welke soorten rijst zijn de meest geschikte? Wat hoor je te weten over kooktijden, temperatuur van de bouillon en andere basis en toch superbelangrijke “gouden regels”?
Deze in een live online Zoom kookworkshop. Je krijgt alle instructies en boodschappen- en benodigdhedenlijst ruim voor de workshop zodat je op zondag klaar bent om live met Nicoletta te koken.
Datum: zondag 17 april 2022
Tijd: 17.30-18.30 h.
Prijs: € 20,00
De prijs van elke online kookles is een “per scherm” prijs voor maximaal twee personen per scherm.
Krijg 10% korting als je twee online workshops boekt door code 10DISCOUNT in de webshop te gebruiken!
Voor meer info over deze workshop klik hier.