Beschrijving
Deze workshop wordt georganiseerd i.s.m. het blad De Smaak van Italië.
Leer een van de meest iconische Romeinse gerechten maken, de spaghetti alla carbonara.
Krijg je altijd pasta met roerei i.p.v. carbonara? (tip: het hoort niet zo)
En ook: room, geen room? Gaar je de eieren mee of niet? Welke soorten pasta zijn de meest geschikte?
Leer alle tips and tricks die jou gaan helpen de romigste en zachtse carbonara ooit te maken.
Deze in een live online Zoom kookworkshop. Je krijgt alle instructies en boodschappen- en benodigdhedenlijst ruim voor de workshop zodat je op zondag klaar bent om live met Nicoletta te koken.
Datum: Zondag 20 februari 2022
Tijd: 17.30-18.30 h.
De prijs van elke online kookles is een “per scherm” prijs voor maximaal twee personen per scherm.
Krijg 10% korting als je twee online workshops boekt door code 10DISCOUNT in de webshop te gebruiken!
Voor meer info over deze workshop klik hier.