Beschrijving
Deze workshop wordt georganiseerd i.s.m. het blad De Smaak van Italië.
Leer de beroemde amandelkoekjes uit Prato, Toscane, maken plus een heerlijke crème bereid met Vin Santo, de zoete likeurwijn gebruikt voor het dippen van de cantuccini.
Leer alle tips and tricks om heerlijk krokante cantuccini te maken plus een romige en zoete crème die heel goed bij deze koekjes past (ook in alcoholvrije versie voor wie niet drinkt).
Deze in een live online Zoom kookworkshop. Je krijgt alle instructies en boodschappen- en benodigdhedenlijst ruim voor de workshop zodat je op zondag klaar bent om live met Nicoletta te koken.
Datum: zaterdag 19 maart 2022
Tijd: 11.30-12.30 h.
De prijs van elke online kookles is een “per scherm” prijs voor maximaal twee personen per scherm.
Krijg 10% korting als je twee online workshops boekt door code 10DISCOUNT in de webshop te gebruiken!
Voor meer info over deze workshop klik hier.