Beschrijving
Kom leren hoe je enkele van de geweldige dolci (zoetigheden) en desserts van Italië kunt maken! Elke Italiaanse regio heeft verschillende zoete lekkernijen en je leert hoe je een aantal van de heerlijkste kunt maken – en proeven. Deze workshop is een Italiaanse High Tea waarbij je alle gerechten die je maakt proeft en de rest mee naar huis neemt.
MENU:
Canestrelli, heerlijk krokante en kruimelige bloemetjeskoekjes uit Ligurië gemaakt met veel biologische boter;
Tiramisù met dadels en limoncello, een ongebruikelijke versie van het meest klassieke Italiaanse dessert met zoete Medjoul-dadels, limoncello-likeur en vers fruit;
Cannoli siciliani, de geweldige Siciliaanse traktatie met een romige ricotta en chocoladevulling;
Seadas uit Sardinië, nog een heerlijke en verrassende Zuid-Italiaanse zoetigheid gemaakt met milde pecorino kaas gefrituurd in een jasje van krokant deeg en besprenkeld met honing;
Zabaglione, de heerlijke zachte custard bereid met eidooiers en witte wijn, perfect om je koekjes in te dopen;
Baci di dama, de lekkere hazelnoot- en chocoladekoekjes uit Piemonte.
Datum: zondag 21 februari 2021
Tijd: 15.30-18.00 u.
Prijs: 74,00 euro per persoon all-in
LET OP: deze workshop is niet inclusief een zittend lunch of diner. Je bereidt alle gerechten en proeft ze.
Voor meer details over deze workshop klik op deze link.