Beschrijving
Kookworkshop over de keuken van Puglia (Apulië), de “hiel” van de laars.
Datum: donderdag 3 maart 2022
Tijd: 18.00 – 22.30 u.
€94,00
Kookworkshop over Puglia (Apulië), de “hak” van Italië. Deze streek heeft een van de meest verrukkelijke en pure keukens van het land.
We beginnen met polpette di melanzane (goudbruine gefrituurde aubergineballetjes met pecorino en oregano) als borrelhap. Daarna eten we heerlijke capunti, zelfgemaakte pasta met Primitivo wijn in een pittige caponata pugliese saus met tomaat en verse groenten. We gaan verder met een klassieke calzone di cipolla, een heerlijke focaccia gevuld met zoete uien, pecorino en olijven, en gevulde courgettes uit de oven. Plus een bijgerecht dat eveneens spannend en smakelijk is: peperoni ripieni (gevulde paprika’s uit de oven). En dan, dulcis in fundo, twee desserts: fichi ripieni al cioccolato, zongedroogde vijgen in likeurwijn gevuld met amandelen en gedoopt in gesmolten chocola, en cheesecake met ricotta en citrusvruchten. Let op: als je niet van kaas houdt, dan is deze workshop niet voor jou. 🙂
Datum: donderdag 3 maart 2022
Tijd: 18.00 – 22.30 u.
Klik hier voor meer info over menu enz.
Uitverkocht
Kookworkshop over de keuken van Puglia (Apulië), de “hiel” van de laars.
Datum: donderdag 3 maart 2022
Tijd: 18.00 – 22.30 u.
La Cucina del Sole was founded in 2002 by Italian cook Nicoletta Tavella. This Italian cooking school is an important reference for all those who want to learn to cook like real Italians do. A team of Italian cooks will turn your cooking workshop, team building event or cooking course into an unforgettable experience.
PLEASE CHECK THE WEBSHOP PAGES TO SEE WHICH CLASSES STILL HAVE AVAILABLE PLACES. Sluiten