Beschrijving
Kookworkshop over de keuken van Puglia (Apulië), de “hiel” van de laars.
€89,00
Kookworkshop over Puglia (Apulië), de “hak” van Italië. Deze streek heeft een van de meest verrukkelijke en pure keukens van het land.
We beginnen met als borrelhapje polpette di melanzane (gefrituurde aubergineballetjes met pecorino en oregano). Daarna komt er capunti, een zelfgemaakte pasta bereid met meel en Primitivo wijn, in een rode Primitivo wijn saus met verse kruiden, kikkererwten en groenten. Daarna gaan we een klassieker uit Bari, “hoofdstad” van Apulië bereiden: de braciolette al sugo (kleine rundvleesrolletjes in tomatensaus, gevuld met knoflook en pecorinokaas) samen met een calzone di cipolla (een heerlijke focaccia gevuld met zoete uien, pecorino en olijven) voor de vegetariërs. Als bijgerecht hebben we heerlijke peperoni ripieni (gevulde paprika’s uit de oven). En dan, dulcis in fundo, twee desserts: fichi ripieni al cioccolato, zongedroogde vijgen in likeurwijn gevuld met amandelen en gedoopt in gesmolten chocola en een cheesecake met ricotta en citrusvruchten.
Datum: dinsdag 11 augustus 2020
Tijd: 18.00 – 22.30 u.
Klik hier voor meer info over menu enz.
WIL JE DE APULISCHE KEUKEN IN PUGLIA ERVAREN EN LEREN? KOM MEE TIJDENS EEN VAN ONZE CULINAIRE REIZEN IN PUGLIA! KLIK HIER VOOR INFO.
Uitverkocht
Kookworkshop over de keuken van Puglia (Apulië), de “hiel” van de laars.
La Cucina del Sole was founded in 2002 by Italian cook Nicoletta Tavella. This Italian cooking school is an important reference for all those who want to learn to cook like real Italians do. A team of Italian cooks will turn your cooking workshop, team building event or cooking course into an unforgettable experience.
PLEASE CHECK THE WEBSHOP PAGES TO SEE WHICH CLASSES STILL HAVE AVAILABLE PLACES. Sluiten