pizza workshop Leer pizza maken als een “pro”! Tijdens deze workshop maken we twee soorten deeg: eentje voor de pizza romana (dunne bodem) en eentje voor de pizza napoletana (iets dikkere bodem). Iedereen maakt je eigen deeg en dan kun je je favoriete ingrediënten kiezen om de pizzabodems naar smaak te beleggen. Ze zullen allemaal op onze grote keukentafel liggen zodat je de pizza’s van je dromen kunt maken. Denk aan gegrilde groente, mozzarella, provolone en gorgonzola kaas. Of tonijn, kappertjes, olijven en tomaat. Maar ook ham, salami, Parmesan, rucola. Wat dacht je van verse kruiden, champignons, artisjokkenharten en ansjovis? En heb je ooit de GODDELIJKE pizza bianca met Parmesan, aardappel en rozemarijn geprobeerd???

Je zult ook leren hoe je calzone en focaccia kunt maken! Alle pizza’s worden daarna op super hete pizza stenen en in een mini pizza oven gegaard zodat ze heerlijke krokant worden. Daarna gaan we ervan genieten met een paar glaasjes goede wijn of met heerlijk Italiaans bier (wist je dat Italianen meestal bier en geen wijn bij hun pizza drinken?).

LET OP: DEZE WORKSHOP WORDT ALLEEN AANGEBODEN OP BASIS VAN INDIVIDUELE INSCHRIJVING EN NIET ALS ACTIVITEIT MET EIGEN GROEP.

Datums: zaterdag 9 november 2024; zaterdag 23 november 2024; zaterdag 7 december 2024; zaterdag 18 januari 2025; zaterdag 1 februari 2025; vrijdag 28 februari 2025; vrijdag 28 maart 2025; vrijdag 18 april 2025; vrijdag 2 mei 2025; zaterdag 3 mei 2025;

Tijd: doordeweekse dagen 18.00 – 21.30 uur; zaterdag 10.30 – 14.00 uur OF 18.00 – 22.00 u.

Prijs: € 99,00 p.p. all-in (Prosecco met borrelhapjes bij aankomst, alle wijnen, Italiaans biersoorten & non-alcoholische drankjes – Italiaans mineraal water, vruchtensap enz. – koffie/thee, koken, receptuur voor thuis, gebruik van schort, schoonmaken/afwassen).