Pasta & Gnocchi Workshop

Wil je pasta en gnocchi leren maken? Dan is deze kookworkshop voor jou! De hoofdthema’s zijn verse pasta en aardappelgnocchi en je leert alles hierover dankzij de tips en trucs van onze ervaren pastadeskundigen.

Iedereen gaat een bolletje deeg maken met 2 soorten bloem en eieren. Daarna gaan we vier verschillende pastasoorten bereiden: ravioli gevuld met ricotta en spinazie, gnocchi, corzetti en tagliatelle. Alles natuurlijk met de bijbehorende sauzen waaronder de klassieke “burro e salvia” (boter en salie) voor de ravioli, de pesto alla genovese voor de corzetti – familierecept van Nicoletta – een heerlijke tomaten-groentesaus voor de tagliatelle en een rijke saus met rauwe tomaat, basilicum en geroosterde paprika voor de gnocchi.

We bereiden alle gerechten en doen een proeverij. De rest van het eten kan mee naar huis worden genomen. Neem ajb wat bakjes mee. 🙂

Datums: zaterdag 16 november; zaterdag 30 november; zaterdag 7 december 2024; vrijdag 13 december 2024zaterdag 14 december 2024; zaterdag 11 januari 2025zaterdag 25 januari 2025; dinsdag 18 februari 2025; vrijdag 21 maart 2025; zaterdag 12 april 2025; donderdag 24 april 2025;

Tijd: op zaterdag 10.30 – 14.30 uur; doordeweeks 18.00-22.00 uur

Prijs: € 99,00 p.p. all-in (Prosecco met borrelhapjes bij aankomst, alle wijnen, Italiaans biersoorten & non-alcoholische drankjes – Italiaans mineraal water, vruchtensap enz. – koffie/thee, receptuur voor thuis, gebruik van schort, schoonmaken/opruimen/afwassen).