SINDS 2002
DE ITALIAANSE KOOKSCHOOL & KOOKSTUDIO IN AMSTERDAM

LEER ITALIAANS KOKEN MET ITALIANEN 🙂

TEAMBUILDING KOOKWORKSHOPS
Klik hier voor info

***

MAAK PASTA VOOR DE FEESTDAGEN:
TWEE EXTRA PASTA WORKSHOPS OP 7 EN 13 DECEMBER!
Omdat alles in 2024 al uitverkocht was, hebben we extra datums ingepland.
Klik hier voor info

***

Februari en maart 2025: twee kookcursussen van 4 lessen
“De basis van de Italiaanse keuken Deel 1”.

Klik hier voor info.

***

Kookcursus van 4 lessen “De basis van de Italiaanse keuken Deel 2”
zaterdag 8, 15, 22 en 29 maart 2025
Klik hier voor info

***

Kookcursus van 4 lessen “De Streekgebonden Italiaanse keuken”
3 & 17 september, 1 en 15 oktober 2024
Klik hier voor info.

***

Onze prijzen zijn all-inclusive: drankjes + hapjes tijdens de les, koken, ongelimiteerd wijn/bier (niet voor de Nanny SOS Food cursus), koffie/thee, recepten voor thuis & schoonmaak/afwassen.
 

KLIK OP DE BUTTONS VOOR INFO

KOOKWORKSHOPS MET INDIVIDUELE INSCHRIJVING

Italian cooking class Amsterdam

Kookworkshops met individuele inschrijving. U kunt zich alleen of met een of meer bekenden inschrijven en dan kookt u in een grotere groep met allerlei andere mensen. Altijd leerzaam, inspirerend en gezellig!

KOOKWORKSHOPS MET EIGEN GROEP/TEAMBUILDING

Italian cooking class pasta making

Kookworkshops met uw eigen collega’s, vrienden of familie. Boek een lunch- of avondsessie alleen voor u en uw groep en kom in onze kookstudio in Amsterdam koken. Perfect voor teambuilding en privé groepen.

CURSUSSEN 4 LESSEN (BASIS Deel 1 en 2/STREEKGEBONDEN)

Italian cooking class pasta making

Leer in 4 lessen echt Italiaans koken met echte Italiaanse chefs. Kies tussen de basis van de Italiaanse keuken met Italiaanse klassiekers deel 1 of 2 en de regionale Italiaanse keuken. Heel leerzaam en tegelijk gezellig en lekker!

ONZE ARTISANALE PRODUCTEN (MIDORI GREEN SALT)

Midori Green Salt Line

Onze productenlijn heet Midori Green Salt en bevat verschillende artisanale kruidenzouten gemaakt met heerlijke kruiden en pure Italiaanse zeezout, verse huisgemaakte pesto en andere lekkernijen.

chocolade mousse chocolate mousse

De chocolademousse die dacht een semifreddo te zijn (en die gelijk had ook)

Hoera, het is Healthy Eating Week! Ik eet al altijd best gezond en ik vind het ook leuk om verantwoorde – en toch lekkere – desserts te bereiden, d.w.z. met zo min mogelijk toegevoegde suikers. Suiker is fantastisch en onmisbaar voor heel veel toetjes maar ik ben geen zoetekauw en ben af en toe al […]

seadas

Masterclass Sardinië op 23 september 2017

Ben jij liefhebber van de Italiaanse keuken? Dan hebben we goed nieuws! In samenwerking met het blad De smaak van Italië gaan we de komende tijd verschillende masterclasses organiseren waar iedere keer een andere regio centraal staat. We trappen in september af met Sardinië! Onder leiding van Nicoletta Tavella (eigenaresse van kookstudio La Cucina del […]

X