SINDS 2002
DE ITALIAANSE KOOKSCHOOL & KOOKSTUDIO IN AMSTERDAM

LEER ITALIAANS KOKEN MET ITALIANEN 🙂

TEAMBUILDING KOOKWORKSHOPS
Klik hier voor info

***

MAAK PASTA VOOR DE FEESTDAGEN:
TWEE EXTRA PASTA WORKSHOPS OP 7 EN 13 DECEMBER!
Omdat alles in 2024 al uitverkocht was, hebben we extra datums ingepland.
Klik hier voor info

***

Februari en maart 2025: twee kookcursussen van 4 lessen
“De basis van de Italiaanse keuken Deel 1”.

Klik hier voor info.

***

Kookcursus van 4 lessen “De basis van de Italiaanse keuken Deel 2”
zaterdag 8, 15, 22 en 29 maart 2025
Klik hier voor info

***

Kookcursus van 4 lessen “De Streekgebonden Italiaanse keuken”
3 & 17 september, 1 en 15 oktober 2024
Klik hier voor info.

***

Onze prijzen zijn all-inclusive: drankjes + hapjes tijdens de les, koken, ongelimiteerd wijn/bier (niet voor de Nanny SOS Food cursus), koffie/thee, recepten voor thuis & schoonmaak/afwassen.
 

KLIK OP DE BUTTONS VOOR INFO

KOOKWORKSHOPS MET INDIVIDUELE INSCHRIJVING

Italian cooking class Amsterdam

Kookworkshops met individuele inschrijving. U kunt zich alleen of met een of meer bekenden inschrijven en dan kookt u in een grotere groep met allerlei andere mensen. Altijd leerzaam, inspirerend en gezellig!

KOOKWORKSHOPS MET EIGEN GROEP/TEAMBUILDING

Italian cooking class pasta making

Kookworkshops met uw eigen collega’s, vrienden of familie. Boek een lunch- of avondsessie alleen voor u en uw groep en kom in onze kookstudio in Amsterdam koken. Perfect voor teambuilding en privé groepen.

CURSUSSEN 4 LESSEN (BASIS Deel 1 en 2/STREEKGEBONDEN)

Italian cooking class pasta making

Leer in 4 lessen echt Italiaans koken met echte Italiaanse chefs. Kies tussen de basis van de Italiaanse keuken met Italiaanse klassiekers deel 1 of 2 en de regionale Italiaanse keuken. Heel leerzaam en tegelijk gezellig en lekker!

ONZE ARTISANALE PRODUCTEN (MIDORI GREEN SALT)

Midori Green Salt Line

Onze productenlijn heet Midori Green Salt en bevat verschillende artisanale kruidenzouten gemaakt met heerlijke kruiden en pure Italiaanse zeezout, verse huisgemaakte pesto en andere lekkernijen.

gebakken schol met porcini plaice with porcini

Schol met eekhoorntjesbrood en blauwe bessen

Sinds afgelopen jaar werk ik als consultant, receptenschrijver en “gezicht” van de Italiaanse website www.principessaplatessa.it Deze site is opgezet door het Nederlands Visbureau om het voor Italiaanse consumenten gemakkelijker te maken om informatie te verzamelen over o.a. de oorsprong, de vismethoden en de voedingswaarden van schol (platessa in het Italiaans), een van Italië’s favoriete vissoorten. […]

pappardelle met konijn pappardelle with rabbit

Pappardelle met Toscaanse konijnensaus

Tijdens de laatste Horecava (8-10 januari) was ik resident chef van Bellavita, dé Italiaanse Food & Beverage Trade Show dat in de hele wereld het beste van de made in Italy vertegenwoordigt en presenteert. Als je een idee wilt hebben van hoe geweldig deze beurs is, kijk naar de video van dag 2 onderaan. Tijdens […]

X