SINDS 2002
DE ITALIAANSE KOOKSCHOOL & KOOKSTUDIO IN AMSTERDAM

LEER ITALIAANS KOKEN MET ITALIANEN 🙂

CADEAUBONNEN VOOR KOOKLESSEN EN KOOKCURSUSSEN
Klik hier voor info

***

TEAMBUILDING KOOKWORKSHOPS
Klik hier voor info

***

BOEK EEN ONVERGETELIJKE VALENTIJN’S DATE NIGHT!
TIPSY DATE NIGHT OP 14 FEBRUARI 2025

Klik hier voor info

***

Februari en maart 2025: twee kookcursussen van 4 lessen
“De basis van de Italiaanse keuken Deel 1”.

Klik hier voor info.

***

Kookcursus van 4 lessen “De basis van de Italiaanse keuken Deel 2”
zaterdag 8, 15, 22 en 29 maart 2025
Klik hier voor info

***

Kookcursus van 4 lessen “De Streekgebonden Italiaanse keuken”
zaterdag 6, 13, 20, & 27 september
Klik hier voor info.

***

Onze prijzen zijn all-inclusive: drankjes + hapjes tijdens de les, koken, ongelimiteerd wijn/bier (niet voor de Nanny SOS Food cursus), koffie/thee, recepten voor thuis & schoonmaak/afwassen.
 

KLIK OP DE BUTTONS VOOR INFO

KOOKWORKSHOPS MET INDIVIDUELE INSCHRIJVING

Italian cooking class Amsterdam

Kookworkshops met individuele inschrijving. U kunt zich alleen of met een of meer bekenden inschrijven en dan kookt u in een grotere groep met allerlei andere mensen. Altijd leerzaam, inspirerend en gezellig!

KOOKWORKSHOPS MET EIGEN GROEP/TEAMBUILDING

Italian cooking class pasta making

Kookworkshops met uw eigen collega’s, vrienden of familie. Boek een lunch- of avondsessie alleen voor u en uw groep en kom in onze kookstudio in Amsterdam koken. Perfect voor teambuilding en privé groepen.

CURSUSSEN 4 LESSEN (BASIS Deel 1 en 2/STREEKGEBONDEN)

Italian cooking class pasta making

Leer in 4 lessen echt Italiaans koken met echte Italiaanse chefs. Kies tussen de basis van de Italiaanse keuken met Italiaanse klassiekers deel 1 of 2 en de regionale Italiaanse keuken. Heel leerzaam en tegelijk gezellig en lekker!

ONZE ARTISANALE PRODUCTEN (MIDORI GREEN SALT)

Midori Green Salt Line

Onze productenlijn heet Midori Green Salt en bevat verschillende artisanale kruidenzouten gemaakt met heerlijke kruiden en pure Italiaanse zeezout, verse huisgemaakte pesto en andere lekkernijen.

Nicoletta Tavella cooking

Nieuwsbrief 25 januari 2018

Je kunt mijn nieuwsbrief lezen door hierop te klikken. Ciao! Nicoletta

gebakken schol met porcini plaice with porcini

Schol met eekhoorntjesbrood en blauwe bessen

Sinds afgelopen jaar werk ik als consultant, receptenschrijver en “gezicht” van de Italiaanse website www.principessaplatessa.it Deze site is opgezet door het Nederlands Visbureau om het voor Italiaanse consumenten gemakkelijker te maken om informatie te verzamelen over o.a. de oorsprong, de vismethoden en de voedingswaarden van schol (platessa in het Italiaans), een van Italië’s favoriete vissoorten. […]

X