february, 2021
21feb15:3018:00ITALIAANSE ZOETIGHEDEN EN DESSERTS(klik voor info)
Event Details
Kom leren hoe je enkele van de geweldige dolci (zoetigheden) en desserts van Italië kunt maken! MENU: Canestrelli, heerlijk krokante en kruimelige bloemetjeskoekjes uit Ligurië gemaakt met veel biologische boter; Tiramisù met dadels en limoncello, een
Event Details
Kom leren hoe je enkele van de geweldige dolci (zoetigheden) en desserts van Italië kunt maken!
MENU:
Canestrelli, heerlijk krokante en kruimelige bloemetjeskoekjes uit Ligurië gemaakt met veel biologische boter;
Tiramisù met dadels en limoncello, een ongebruikelijke versie van het meest klassieke Italiaanse dessert met zoete Medjoul-dadels, limoncello-likeur en vers fruit;
Cannoli siciliani, de geweldige Siciliaanse traktatie met een romige ricotta en chocoladevulling;
Seadas uit Sardinië, nog een heerlijke en verrassende Zuid-Italiaanse zoetigheid gemaakt met milde pecorino kaas gefrituurd in een jasje van krokant deeg en besprenkeld met honing;
Zabaglione, de heerlijke zachte custard bereid met eidooiers en witte wijn, perfect om je koekjes in te dopen;
Baci di dama, de lekkere hazelnoot- en chocoladekoekjes uit Piemonte.
VOOR MEER INFO OVER DEZE WORKSHOP KLIK OP “LEARN MORE”.
more
Time
(Sunday) 15:30 - 18:00