Pasta & Gnocchi workshop, 3 augustus 2019
€89,00
Zelfgemaakte pasta, aardappelgnocchi en sauzen zijn de thema’s van deze kookworkshop. Iedereen maakt het deeg en oefent met vier soorten pasta (ravioli, tagliatelle en corzetti) plus aardappelgnocchi en vier bijbehorende sauzen, met tips en trucs van onze Italiaanse koks. Voor meer info over deze workshop klik hier.
Tijd: 10.30-14.30 u.
Uitverkocht
Artikelnummer: 0118
Categorieën: Individuele workshops, pasta workshop, Workshops
Tags: cookery workshop, gnocchi, gnocchi workshop, kookworkshop, Pasta, pasta workshop
La Cucina del Sole
La Cucina del Sole was founded in 2002 by Italian cook Nicoletta Tavella. This Italian cooking school is an important reference for all those who want to learn to cook like real Italians do. A team of Italian cooks will turn your cooking workshop, team building event or cooking course into an unforgettable experience.
contact
Warmondstraat 180
1058 LC Amsterdam
+31(0)207891779
info@cucinadelsole.nl
1058 LC Amsterdam
+31(0)207891779
info@cucinadelsole.nl