february, 2022
26feb10:3014:30DE VENETIAANSE KEUKEN(CLICK FOR INFO)
Event Details
We maken polpettine di carne e patate (gefrituurde aardappel-vleesballetjes) en rotolini di zucchina ripieni (gevulde courgetterolletjes). Als primo piatto bereiden we gnocchi di zucca (pompoengnocchi met een delicate pesto van gemengde
Event Details
We maken polpettine di carne e patate (gefrituurde aardappel-vleesballetjes) en rotolini di zucchina ripieni (gevulde courgetterolletjes). Als primo piatto bereiden we gnocchi di zucca (pompoengnocchi met een delicate pesto van gemengde kruiden) en als secondo maken we de heerlijke pollo in tecia, gestoofde kip in tomatensaus op z’n Venetiaans geserveerd met een romige bijgerecht met wortelen en pancetta plus een rijke Venetiaanse salade. Het vegetarisch hoofdgerecht is courgette beignets. Als dessert eten we een zachte en romige zabaione con zaleti, sabayon met krokante polentakoekjes geserveerd met een glaasje grappa of limoncello.
more
Time
(Saturday) 10:30 - 14:30