SINDS 2002
DE ITALIAANSE KOOKSCHOOL IN AMSTERDAM

WORKSHOPS (INDIVID. INSCHRIJVING)

workshop pasta fresca ravioli Nicoletta la cucina del sole amsterdam

Kookworkshops met individuele inschrijving. U kunt zich alleen of met een of meer bekenden inschrijven en dan kookt u in een grotere groep met allerlei andere mensen. Altijd leerzaam, inspirerend en gezellig!

GROEPSWORKSHOPS (EIGEN GROEP)

Pasta workshop la cucina del sole amsterdam

Kookworkshops met uw eigen collega’s, vrienden of familie. Boek een ochtend-, middag- of avondsessie alleen voor u en uw groep en kom in onze kookstudio in Amsterdam koken. Perfect voor teambuilding.

ITALIAANSE KOOKCURSUSSEN

Leer in 4 lessen als een echte Italiaan te koken met echte Italiaanse chefs. Kies tussen de basis van de Italiaanse keuken, de regionale keuken of de vegetarische Italiaanse keuken. Heel leerzaam en tegelijk gezellig en lekker!

CATERING/HUUR EEN KOK/PRIVATE DINING

Huur een Privé Chef of boek een Italiaanse catering helemaal op maat voor uw speciale evenementen. Van lunch tot borrel, van diner tot feest en bruiloft wij koken graag voor u en uw gasten!

gifbelt tempel

Detox kookworkshop met Jacqueline van Lieshout, de Detox Coach

In 2014 heb ik mijn eerste kookworkshops gegeven met de enige echte Detox Coach & best-selling auteur Jacqueline van Lieshout. Wat een toffe dame, zo vol energie en ideeën. Het is altijd inspirerend om met haar te werken en ik ben daarom bijzonder blij dat we weer workshops samen gaan geven! We hebben op 22 […]

regenboog snijbieten

Regenboog snijbieten met knoflook en hazelnoten

Gewone snijbieten vind ik heerlijk, met hun zoete, aardse smaak. Ik eet ze graag, als ze in het seizoen zijn, en liever dan spinazie want ze verpesten niet (zoals spinazie doet) je smaakpapillen als je wijn erbij wilt drinken. En ook omdat ze veel meer “body” hebben en bijna vlezig smaken. Gekleurde snijbieten zijn nog […]

spinach gnocchi

Video: gnocchi met spinazie

Voor Libelle TV heb ik onlangs een gerecht gekookt, de gnocchi met spinazie van mijn Oma en Opa. Het is echt een familierecept dat op één van de vele losse blaadjes en velletjes in hun keukenla bewaard werd, vaak zonder beschrijving van de procedure, zoals in dit geval. Alleen de ingrediënten worden genoemd en voor […]

© 2016 I La Cucina del Sole.