LEER ECHT ITALIAANS TE KOKEN MET ECHTE ITALIANEN.

WORKSHOPS (INDIVID. INSCHRIJVING)

workshop pasta fresca ravioli Nicoletta la cucina del sole amsterdam

Kookworkshops met individuele inschrijving. U kunt zich alleen of met een of meer bekenden inschrijven en dan kookt u in een grotere groep met allerlei andere mensen. Altijd leerzaam, inspirerend en gezellig!

GROEPSWORKSHOPS (EIGEN GROEP)

Pasta workshop la cucina del sole amsterdam

Kookworkshops met uw eigen collega’s, vrienden of familie. Boek een ochtend-, middag- of avondsessie alleen voor u en uw groep en kom in onze kookstudio in Amsterdam koken. Perfect voor teambuilding.

ITALIAANSE KOOKCURSUSSEN

Leer in 4 lessen als een echte Italiaan te koken met echte Italiaanse chefs. Kies tussen de basis van de Italiaanse keuken, de regionale keuken of de vegetarische Italiaanse keuken. Heel leerzaam en tegelijk gezellig en lekker!

CATERING/HUUR EEN KOK

Huur een Privé Chef of boek een Italiaanse catering helemaal op maat voor uw speciale evenementen. Van lunch tot borrel, van diner tot feest en bruiloft wij koken graag voor u en uw gasten!

spinach gnocchi

Video: gnocchi met spinazie

Voor Libelle TV heb ik onlangs een gerecht gekookt, de gnocchi met spinazie van mijn Oma en Opa. Het is echt een familierecept dat op één van de vele losse blaadjes en velletjes in hun keukenla bewaard werd, vaak zonder beschrijving van de procedure, zoals in dit geval. Alleen de ingrediënten worden genoemd en voor […]

marinated sundried tomatoes gemarineerde zongedroogde tomaten

Pittige gemarineerde zongedroogde tomaten

Follow my blog with Bloglovin   “Wat doe ik met zongedroogde tomaten uit een pakje?” Die vraag heb ik al vaker gehoord. Uit een potje met olie, dat gaat vanzelf, maar wat doe je met droge tomaatjes uit een zakje? Heb je ook zo’n zakje gekregen of gekocht en wil je er iets van maken? […]

spelt pasta with broccoli and lemon

Wereld Pasta Dag: speltpasta met broccoli en citroen

Hoera! Vandaag is Wereld Pasta Dag! En dan eten we deze heerlijke, super makkelijke speltpasta met broccoli en citroen. Licht, gezond en boordevol smaak en vezels! Bovendien heb je dit gerecht zo gepiept. Perfect voor een doordeweekse dag, dus. Als je een vegetarische/vegan versie wilt laat de ansjovisfilets gewoon weg. Buon appetito! Pasta di farro […]

© 2016 I La Cucina del Sole.